LuxuryHotelCompany

Algemene voorwaarden

De LuxuryHotelCadeauVoucher van LuxuryHotelCompany wordt uitgegeven door Advalley B.V. LuxuryHotelCompany is er om het u zo veel mogelijk naar de zin te maken. Daarom leggen we graag uit wat er met uw e-mailadres gebeurt nadat u bent ingelogd.

De Algemene Voorwaarden met betrekking tot het gebruik van uw e-mailadres zijn als volgt: als u inlogt met uw actiecode en e-mailadres gaat u als bezoeker akkoord dat uw e-mailadres gebruikt kan worden door LuxuryHotelCompany voor het toezenden van exclusieve aanbiedingen van en nieuws over LuxuryHotelCompany en onze partners; LuxuryWellnessCompany, Deluxebox en Het Juwelenhuys. Zo bent u er van verzekerd dat u altijd als eerste op de hoogte bent van ons nieuwste aanbod. U kunt uw toestemming op ieder moment zonder opgaaf van reden herroepen. U ontvangt dan geen aanbiedingen en informatie van LuxuryHotelCompany meer. Herroeping dient te geschieden door op de link te klikken onderaan de e-mail die u ontvangt of door een e-mail te sturen naar info@luxuryhotelcompany.com

Uiteraard hopen wij dat wat wij u sturen u ook zal aanspreken en u onze gratis update graag wil blijven ontvangen.

Klik hier voor een uitgebreide versie van de algemene voorwaarden en het hierin omschreven artikel betreft bescherming persoonsgegevens.

Wij wensen u veel plezier met het zoeken naar een leuke experience op onze website.

Live and enjoy!

LuxuryHotelCompany Team